Despre noi

 

Despre noi

Pasiunea mea pentru plante s-a dezvoltat în copilărie, în grădina bunicii unde mă simțea în “Țara minunilor”, peste tot erau flori și plante. Încă atunci am decis: "Când voi fi mare o să cultiv plante ornamentale"

Am terminat facultatea de horticultură cu specializare pe plante ornamentale și am pornit pe drumul pe care mi-am propus. Cultivăm plante ornamentale decorative cu flori și frunze, arbuști pentru gard viu veșnic verzi și foioase. În acelaș timp avem parteneriate de încredere cu pepiniere de specialitate.

Cu o experiență de mai bine de 10 ani am pornit siteul planthouse.ro, să vă împărtășesc pasiunea mea pentru plante și grădini. Din acest motiv am ales sloganul „Prietenul grădinilor luxuriante

Vă suntem alături cu plante aclimatizate de calitate, cu o gamă variată, cu idei și cu serviciul nostru de consultanță în drumul către o grădină luxuriantă.

Misiunea noastră este ca fiecare om să trăiască  într-un mediu relaxant, plantastic în propria grădină care oferă un sentiment de pace și calm.

SERVICII

  • plante decorative aclimatizate de calitate
  • plante pentru garduri vii
  • planuri complete pentru straturi decorative de grădină
  • consultanță de specialitate gratuită pentru clienții noștri
Sus